air-in®
FI EN ES POR
Air-In® raitisilmaventtiilit ja äänenvaimentimet lisäävät asumismukavuutta ja säästävät energiaa.
Air-In® raitisilmaventtiileillä ja äänenvaimentimilla on maan parhaat ääneneristävyysarvot ja suurimmat vedottomat ilmamäärät.

Ilmanpuhdistimet

Poista siitepöly ja muut haitalliset hiukkaset sisäilmasta

Sisäilman laatua heikentävät ulkoa tulevat epäpuhtaudet, mutta suuri osa epäpuhtauksista tulee asunnon sisältä, kuten lemmikeistä, kemikaaleista, vaatteista ja pölystä. Huonolaatuinen ilma ja korkeat hiukkaspitoisuudet voivat aiheuttaa erilaisia sairauksia, allergioita ja astmaa. 

Tuotevalikoimastamme löytyvät huippuluokan Wood's-merkkiset ilmanpuhdistimet, jotka ovat tunnettuja erinomaisesta puhdistustehosta, äärimmäisen matalasta energiankulutuksesta sekä hiljaisesta käyntiäänestä. Ilmanpuhdistimet poistavat tehokkaasti haitallisia hiukkasia sisäilmasta tarjoten terveellisemmän ympäristön, jättämättä kuitenkaan merkkejä energialaskuusi. Puhdas ilma tarjoaa paljon terveydellisiä etuja ja saa olon tuntumaan reippaammalta.

Helpota allergiaoireita

Wood’s-ilmanpuhdistinten erinomainen puhdistusteho, alhainen virrankulutus ja alhainen melutaso perustuvat Wood’sin Active ION HEPA -suodattimeen, joka poistaa 99,98% kaikista haitallisista hiukkasista aina 0,0003mm kokoon asti. Koko on 50 kertaa pienempi kuin bakteeri. Active ION HEPA -suodatin on patentoidun tekniikan ansiosta perinteistä HEPA-suodatinta kevyempi, mutta puhdistaa ilmaa vähintään yhtä tehokkaasti. Ilmanpuhdistimen avulla poistat huoneilmasta pölyn, homeitiöt, pakokaasut, tupakansavun ja muut haitalliset hiukkaset. 

Active ION HEPA -suodatin koostuu useasta kanavoidusta suodatinmateriaa­likerroksesta. Sen kokonaissuodatusala on erittäin suuri ja mahdollistaa poikke­uksellisen hyvän suodatuskyvyn. Kun suodatin kevyempi, ilman kierrät­tämiseen voidaan käyttää hiljaisempia ja energiatehokkaampia puhaltimia. Suodatin estää myös ilman kulkemisen laitteen läpi suodattamattomana (ei hiukkasvuotoa).

Wood's Active ION HEPA -suodatin

Ilmanpuhdistimet on valmistettu kestävistä materiaaleista ja mahdollisimman vähän energiaa kuluttaviksi. 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä käytettävän Wood’s-ilmanpuhdistimen energiankulutus on vain 26 kWh vuodessa. Se on neljä kertaa vähemmän kuin saman verran käytetyn energialampun kulutus.

Ilmanpuhdistinmallit

  • ELFI 150 - lastenhuoneeseen, makuuhuoneeseen
  • ELFI 300 - makuuhuoneeseen, olohuoneeseen
  • ELFI 900 - olohuoneeseen, toimistoon