air-in®
FI EN ES POR
Kotimainen raitisilmaventtiilien valmistaja ja edelläkävijä tuloilmaikkunoiden ekologisessa lämmöntalteenotossa

Kotimainen edelläkävijä 

Dir-Air Oy on suomalainen raitisilmaventtiilien valmistaja ja energiatehokkaan korvausilman asiantuntija. Yritys kehittää, valmistaa, myy ja asentaa Air Termico ja Air-In® -korvausilmaventtiileitä, äänenvaimennusratkaisuja sekä ovivirtaussäleikköjä. Dir-Air Oy on toiminut vuodesta 1992, mutta taustalta löytyy asiantuntemusta lämpöä talteenottavien tuloilmaikkunaventtiilien kehittämisestä yli 40 vuoden ajalta.

Lisäksi Dir-Air Oy tarjoaa ratkaisuja järkevään energiansäästöön sekä turvalliseen ja energiatehokkaaseen ilmankäsittelyyn. Yrityksen edustamia tuotemerkkejä ovat omien Air Termico ja Air-In® -merkkien lisäksi, Wood’s ja RC Mannesmann.

Vahvuutenamme on oma tuotekehitys, laadukkaat tuotteet ja nopeat toimitukset. Toimimme yhteistyössä isännöitsijöiden, suunnittelutoimistojen ja rakennusliikkeiden kanssa.

Laatu ja luotettavuus

Haluamme tarjota laatua ja luotettavuutta. Meidän mielestämme asiakkaan on voitava luottaa annettuihin tietoihin. Siksi teemme jatkuvaa tutkimustyötä ja toimimme tiiviissä yhteistyössä esimerkiksi suunnittelutoimistojen ja tutkimuslaitosten kanssa. Air-In ja Air Termico -tuloilmaventtiileistä löytyy erittäin kattava määrä luotettavaa tutkimustietoa, niin VTT:n kuin muidenkin tutkimuslaitosten toimesta sekä omasta laboratoriosta. 

Valmistamme tuotteemme laadukkaista materiaaleista, jotta ne ovat kestäviä ja turvallisia käyttää. Niissä ei käytetä monimutkaista tekniikkaa, joten ne ovat erittäin toimintavarmoja. 

Vastuullisuus

Olemme vastuullinen yritys, ja haluammekin löytää oikeasti toimivat ratkaisut asiakkaillemme. Meille on tärkeää asukkaan sisäilman laadun turvaaminen sekä asukkaan että rakennuksen terveyden vuoksi. Siksi korvausilmaventtiilien ilmamäärät ovat markkinoiden huippuluokkaa. Air-In ja Air Termico tuloilmaikkunaventtiilien ilmamäärät voi tarkistaa koska tahansa mittaamalla alipaineen. 

Ammattitaitoiset asentajamme varmistavat, jotta venttiilit tulevat oikein asennetuiksi. Tarvittaessa koulutamme ulkopuoliset asentajat, sillä asennus on erittäin tärkeää tehdä oikein.

Ainutlaatuiset energiatehokkaat tuotteet

Air Termico ja Air-In® -tuotteet ovat patentoituja ja rekisteröityjä Suomessa sekä suuri osa myös EU:n alueella. Air-In®-raitisilmaventtiileillä ja äänenvaimentimilla on maan parhaat ääneneristävyysarvot ja suurimmat vedottomat ilmamäärät. Tuotteissamme on huomioitu asiakkaiden toiveiden lisäksi äärimmilleen kehitetty ekologisuus ja ilmaisen aurinkoenergian hyödyntäminen.

Ovivirtaussäleikkö Air-In® Paso on Euroopassa palkittu huoneidenvälisen ilmanvaihdon ratkaisu. Air-in®-tuotteilla on tavaramerkki koko EU:n alueella. Lisäksi tuotteilla on useita patentteja Suomessa, Espanjassa ja Euroopassa.

Meidän intohimomme on kehittää vain kaikkein parhaiten toimivia ratkaisuja.

Oma tuotekehitys ja testauslaboratorio

Vahvuutenamme on jatkuva oma tuotekehitys. Tiloissamme sijaitsee usean ikkunan testauslaboratorio, jota hyödynnämme aktiivisesti omassa tuotekehityksessä. Laboratorion kautta saamme arvokasta tietoa tuloilmaikkunoiden toimivuudesta ja lämmöntalteenotosta. Toivotamme myös asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme tervetulleeksi tutustumaan laboratorioon.

Ota yhteyttä

 

Suomalaista osaamista Riihimäeltä