air-in®
FI EN ES POR

Ajankohtaista

Nyt on aika vaihtaa suodattimet

07.03.2018
Korvausilmaventtiilien suodattimet suositellaan vaihdettavan vähintään kerran vuodessa. Suodatin puhdistaa korvausilman epäpuhtauksista. Vaihtamalla suodattimet nyt valmistaudut siitepölykauteen ja varmistat tehokkaan tuloilman esilämmityksen tuloilmaikkunassa.

Lue lisää

Aurinko tehostaa tuloilman lämpenemistä tuloilmaikkunassa

01.03.2018
Aurinko tehostaa tuloilmaikkunan lämmöntalteenottoa. Talvella tuloilma lämpenee aurinkoisina päivinä jopa reilusti yli 20 astetta vähentäen korvausilman lämmittämiseen käytettävää energiaa. Tällä on merkitystä taloyhtiön energiansäästön kannalta.

Lue lisää

Korjausrakentaminen 2018 - Wanha Satama 6.2.2018, osasto C20

13.02.2018
Olimme mukana Korjausrakentaminen 2018 -tapahtumassa Wanhassa Satamassa osastolla C20. Teemoina olivat Ekologinen energiansäästö ja Asumisterveys. Kiitokset kaikille osastollamme käyneille!

Lue lisää

Suuria säästöjä ja parempi ilmanvaihto tuloilmaikkunaventtiileillä - Taloyhtiön kokemus

08.11.2017
Kajaanilainen taloyhtiö on oikeissa kohdissa säästämällä nostanut kiinteistönsä arvoa sekä parantanut asumisen laatua. Kaukolämmön kulutusraportti selventää tilanteen.

Lue lisää

Päivitys tuloilmaikkunaventtiileihin kannattaa

30.10.2017
Vanhojen karmi- ja tilkerakoventtiilien vaihto tuloilmaikkunaventtiileihin kannattaa paremman sisäilman ja energiansäästön vuoksi. Päivitys on yksinkertaista. Lopputulos on siisti ja huomaamaton, mutta edut sitäkin näkyvämmät. Taloyhtiölle venttiilien vaihto on kannattavaa energiansäästön ja parantuneen asumismukavuuden vuoksi.

Lue lisää

Asuinrakennusten ilmanvaihdon mitoitus Katso pdf