air-in®
FI EN ES POR

Ajankohtaista

Suuria säästöjä ja parempi ilmanvaihto tuloilmaikkunaventtiileillä - Taloyhtiön kokemus

08.11.2017
Kajaanilainen taloyhtiö on oikeissa kohdissa säästämällä nostanut kiinteistönsä arvoa sekä parantanut asumisen laatua. Kaukolämmön kulutusraportti selventää tilanteen.

Lue lisää

Päivitys tuloilmaikkunaventtiileihin kannattaa

30.10.2017
Vanhojen karmi- ja tilkerakoventtiilien vaihto tuloilmaikkunaventtiileihin kannattaa paremman sisäilman ja energiansäästön vuoksi. Päivitys on yksinkertaista. Lopputulos on siisti ja huomaamaton, mutta edut sitäkin näkyvämmät. Taloyhtiölle venttiilien vaihto on kannattavaa energiansäästön ja parantuneen asumismukavuuden vuoksi.

Lue lisää

Uudistettu suodatinpalkki Air Termico PRS tehokkaampaan lämmöntalteenottoon

12.09.2017
Olemme kehittäneet Air Termico PRS suodatinpalkin entistä paremmaksi. Nerokas ilmanohjaus varmistaa, että ilma lämpenee entistä tehokkaammin. Suodatusala kasvatettavissa jopa 240cm²:iin.

Lue lisää

Tampereen Isännöintipäivät 6.-7.9.2017

06.09.2017
Olimme mukana Tampereen Isännöintipäivien näyttelyssä 6.-7.9.2017. Oli mukava nähdä, että isännöitsijöitä kiinnosti kiinteistöjen sisäilma, asumisterveys ja järkevä energiansäästö. Kiitoksia kaikille osastollamme käyneille!

Lue lisää

Kosteudenpoistajaa voi käyttää moneen tarkoitukseen - lue vinkit

13.07.2017
Kosteudenpoistajasta on moneen käyttöön, se suojaa omaisuutesi kosteusvaurioilta edullisesti ja luotettavasti sekä kuivaa pyykit nopeasti. Kosteudenpoistaja eli ilmankuivaaja on loistotuote jokaiseen kotiin. Dir-Air Oy:ltä huippuluokan Wood's kosteudenpoistajat.

Lue lisää

Asuinrakennusten ilmanvaihdon mitoitus Katso pdf