air-in®
FI EN ES POR

Tuloilmaikkunaventtiilien testausta vuoden ympäri

Tuloilmaikkunaventtiilien testaukseen kehitetyssä Air-In laboratoriossa tutkimme tuloilmaikkunoiden toimintaa ja lämmöntalteenottoa ympäri vuoden. Laboratoriossa on useita mittauspisteitä, joissa mitataan lämpötiloja. Mittauspisteitä löytyy esimerkiksi ikkunoiden välistä, venttiilien suuaukoilta sekä lämpöpatterien päältä. Myös huoneen alipainetta tarkkaillaan. Laboratoriotilat vastaavat normaaleja asuintiloja lämpötilojen ja huoneiston alipaineen suhteen.

Tuloilmaikkunaventtiili vastaan karmiventtiili

Air Termico tuloilmaikkunaventtiilien ohella laboratoriossa mitataan perinteisiä karmiventtiilejä. Monella taloyhtiöllä on olemassa olevat karmi- tai tilkerakoventtiilit, jotka halutaan päivittää energiataloudellisempiin ja asumismukavuutta parantaviin tuloilmaikkunaventtiileihin. Laboratoriossa vertailu on helppoa, sillä reaaliaikaista dataa saadaan molemmista ratkaisuista. Samalla voidaan myös todeta auringon vaikutus tuloilman lämpötiloihin tuloilmaikkunassa. Katso kooste lokakuun 2019  lämpötiloista

 

Air-In laboratorio lämpötilaseuranta lokakuu 2019

Air-In laboratorion lämpötilaseuranta: Air Termico tuloilmaikkunaventtiili ja perinteinen
karmiventtiili vertailussa.

Vieraile ainutlaatuisessa Air-In laboratoriossa

Järjestämme tiloissamme vierailuja ja koulutuksia muun muassa asiasta kiinnostuneille isännöitsijöille, suunnittelijoille sekä taloyhtiöille. Ilmojen kylmetessä laboratoriovierailuja järjestetään enenemässä määrin. Monet taloyhtiöt haluavat nähdä käytännössä tuloilmaikkunoiden toimintaa sekä samalla päästä vertailemaan eri ratkaisuja.

Kokoa porukka ja sovi kanssamme aika vierailulle, niin esittelemme laboratoriomme sekä tehtaamme. Laboratoriossa on myös mahdollista tehdä savutestejä sekä nähdä reaaliaikaista dataa lämmöntalteenotosta.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun.