air-in®
FI EN ES POR
Air-In® raitisilmaventtiilit ja äänenvaimentimet lisäävät asumismukavuutta ja säästävät energiaa.
Air-In® raitisilmaventtiileillä ja äänenvaimentimilla on maan parhaat ääneneristävyysarvot ja suurimmat vedottomat ilmamäärät.

Ilmanpuhdistimet

Poista siitepöly ja muut haitalliset hiukkaset sisäilmasta

Sisäilman laatua heikentävät ulkoa tulevat epäpuhtaudet, mutta suuri osa epäpuhtauksista tulee asunnon sisältä, kuten lemmikeistä, kemikaaleista, vaatteista ja pölystä. Huonolaatuinen ilma ja korkeat hiukkaspitoisuudet voivat aiheuttaa erilaisia sairauksia, allergioita ja astmaa. 

Helpota allergiaoireita ilmanpuhdistimen avulla

Tuotevalikoimastamme löytyvät huippuluokan Wood's-merkkiset ilmanpuhdistimet, jotka ovat tunnettuja erinomaisesta puhdistustehosta, äärimmäisen matalasta energiankulutuksesta sekä hiljaisesta käyntiäänestä. Ilmanpuhdistimet poistavat tehokkaasti haitallisia hiukkasia sisäilmasta tarjoten terveellisemmän ympäristön, jättämättä kuitenkaan merkkejä energialaskuusi. Puhdas ilma tarjoaa paljon terveydellisiä etuja ja saa olon tuntumaan reippaammalta.

Erinomainen puhdistusteho pienellä energiankulutuksella

Wood’s-ilmanpuhdistinten erinomainen puhdistusteho, matala virrankulutus ja hiljainen äänitaso perustuvat Wood’sin Active ION HEPA -suodattimeen. Patentoidun tekniikan ansiosta se on perinteistä HEPA-suodatinta kevyempi, mutta puhdistaa ilmaa vähintään yhtä tehokkaasti.

Tehokasta suodatusta pienimmällä mahdollisella painehäviöllä

Active ION HEPA suodatin poistaa 99,98% kaikista haitallisista hiukkasista aina 0,0003mm kokoon asti. Koko on 50 kertaa pienempi kuin bakteeri. Ilmanpuhdistimen avulla poistat huoneilmasta pölyn, homeitiöt, pakokaasut, tupakansavun ja muut haitalliset hiukkaset. 

Suuri suodatuspinta-ala ja hiljainen äänitaso

Active ION HEPA -suodatin koostuu useasta kanavoidusta suodatinmateriaa­likerroksesta. Sen kokonaissuodatusala on erittäin suuri ja mahdollistaa poikke­uksellisen hyvän suodatuskyvyn. Kun suodatin kevyempi, ilman kierrät­tämiseen voidaan käyttää hiljaisempia ja energiatehokkaampia puhaltimia. Suodatin estää myös ilman kulkemisen laitteen läpi suodattamattomana eli siinä ei ole hiukkasvuotoja.

Active ION HEPA -suodatin puhdistaa tehokkaasti sisäilman epäpuhtaudet

Laadukkaat materiaalit kestävät käyttöä

Ilmanpuhdistimet on valmistettu kestävistä materiaaleista ja mahdollisimman vähän energiaa kuluttaviksi.

24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä käytettävän Wood’s-ilmanpuhdistimen energiankulutus on vain 26 kWh vuodessa. Se on neljä kertaa vähemmän kuin saman verran käytetyn energialampun kulutus.

 

Ilmanpuhdistinmallit

  • ELFI 150 - lastenhuoneeseen, makuuhuoneeseen
  • ELFI 300 - makuuhuoneeseen, olohuoneeseen
  • ELFI 900 - olohuoneeseen, toimistoon