air-in®
FI EN ES POR
Testauslaboratorio tuloilmaikkunaventtiilien testaukseen

AIR-IN® TESTAUSLABORATORIO

Tuloilmaikkunaventtiilien testausta 

Tiloissamme sijaitsee usean ikkunan Air-In®-laboratorio, joka toimii tuotekehityksen tukena mahdollistaen venttiilien ja ikkunoiden toiminnan reaaliaikaisen seurannan. Laboratorio on auki myös yleisöä varten. Sopimalla vierailuajan on mahdollista päästä tutustumaan tuloilmaikkunoiden toimintaan ja niiden tuomiin hyötyihin käytännössä. Näin jokainen voi varmistua tuloilmaikkunaventtiilien toimivuudesta lämmöntalteenoton, ilmamäärien, puhalluskuvion sekä esimerkiksi huollettavuuden helppouden suhteen.

Tuloilman lämpenemisen seurantaa ympäri vuorokauden

Testauslaboratoriossa on neljä ikkunaa eri ikkunavalmistajilta. Ikkunoihin on asennettu Air Termico ja Air-In® Kameleontti -tuloilmaikkunaventtiilit PRS- tai PRSX-suodatinpalkeilla. Huoneen alipaine on säädetty vakioksi, -10 Pascalia. Lämmitysjärjestelmä on säädetty niin, että huoneen lämpötila olisi mahdollisimman tasainen joka puolella huonetta.

Jokainen testauslaboratorion ikkuna on varustettu usealla lämpömittarilla, jotka mahdollistavat lämpötilojen seurannan ikkunan eri osissa kaikkina vuodenaikoina. Laboratoriossa on myös mahdollisuus saada ohjeistusta venttiilien asennukseen ja suodattimien vaihtoon sekä yleisesti sisäilman laadun parantamiseen.

Air-In®-laboratoriossa on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä, kuinka asumismukavuutta voidaan lisätä taajuusmuuttajakäyttöisillä vakiopainesäätimillä. Ne mahdollistavat sen, että ilmamäärät eivät muutu muissa huoneistoissa, vaikka toiset asukkaat tukkisivat venttiileitä omissa huoneistoissaan. Ilmamäärä pysyy näin ollen aina vakiona eikä kasva, kuten säätämättömässä tilanteessa. 
Lue lisää vakiopainesäätimistä

Lämpötilat Air Termico PRV + PRS 800

Air Termico ikkunaventtiilin lämpötilanäkymä testauslaboratoriossaAir Termico tuloilmaikkunan lämpötilanäkymä 9.1.2018 klo 10:32.