air-in®
FI EN ES POR
Vähennä hiilidioksidipitoisuutta ekologisesti ja kustannuksia säästäen

Kun vaatimuksena on kelvollinen sisäilma

Asumisterveysasetus määrittelee kelvollisen sisäilman laadun ja siinä annetaan raja-arvot muun muassa sisäilman hiilidioksidipitoisuudelle, sisämelulle, kosteustasolle sekä lämpötilalle. Sisäilman kelvollinen laatu on tärkeää jo ihmisen terveyden kannalta, sillä sisäilma vaikuttaa tutkitusti terveyteen. Lisäksi sisätiloissa vietetään huomattavan suuri osa ajasta, jopa 90%.

Korkea hiilidioksidimäärä kertoo ongelmasta

Hiilidioksiditason tulisi pysyä tavanomaisissa tilanteissa alle 1200ppm ja raja-arvona toimenpiteille voidaan pitää noin 1500ppm. Käytännössä toimenpiteitä pitäisi tehdä jo reilusti alle raja-arvon, sillä korkea hiilidioksidipitoisuus kertoo huonosta ilmanvaihdosta.

Terveys ja omaisuus vaarassa

Koska huono ilmanvaihto on suoraan yhteydessä korkeaan hiilidioksidipitoisuuteen, on se yksi tekijä, joka tuhoaa terveyden ohella rakennusta. Korjauskustannukset ovat korkeat puhuttiinpa terveydestä tai rakennuksesta. Asukkaan huoli huonosta sisäilmasta on aina otettava vakavasti.

Säästä kustannuksista älä terveydestä

Huoneiston ilmanvaihdon ja sisäilman parantaminen eivät merkitse kallista investointia, saati kustannusten nousua. Järkevillä ratkaisuilla asunnon ilmanvaihto saadaan toimivaksi suhteellisen pienellä investoinnilla ja kevyillä toimenpiteillä. Säästö näkyy energia- ja huoltokustannuksissa. Tässä kohtaa on järkevää puntaroida, milloin ja mistä kannattaa säästää.

Mistä helppo ja toimiva ratkaisu?

Helpoin ratkaisu on Air Termico tuloilmaikkunaventtiili. Se ratkaisee riittävän korvausilman saannin ja on nopea asentaa. Venttiili maksaa itsensä takaisin 1-2 vuodessa ja tuo säästöä taloyhtiön lämmityskustannuksiin parhaimmillaan useita kymmeniä tuhansia euroja vuodessa. Säästö ei tule terveyden kustannuksella.

Air Termico -korvausilmaventtiilillä teet varmasti toimivan tuloilmaikkunan helposti ja siististi. Tuloilma on taatusti suodatettua ja vedotonta. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailtamme.

Näin asiakkaamme meistä sanovat:

”Meillä oli todellinen sisäilmaongelma olemattoman korvausilman saannin takia. Lopulta taloyhtiöömme asennettiin Air-In -tuloilmaventtiilit ja ilmanlaadun paranemisen huomasi selvästi. Parasta näissä venttiileissä on, kun saamme nyt hengittää raitista ulkoilmaa ja säästämme samalla energiakustannuksissa. Energialaskumme on pienentynyt venttiilien tehokkaan lämmöntalteenoton ansiosta. Dir-Air Oy:llä on vankka asiantuntemus, johon voi luottaa. ” Kaisa Laakkonen, As Oy Joensuun Joonatan.


Tutustu Air Termico -tuloilmaikkunaratkaisuun tai ota suoraan yhteyttä ja pyydä tarjous