air-in®
FI EN ES POR
Air-In® raitisilmaventtiilit ja äänenvaimentimet lisäävät asumismukavuutta ja säästävät energiaa.
Air-In® raitisilmaventtiileillä ja äänenvaimentimilla on maan parhaat ääneneristävyysarvot ja suurimmat vedottomat ilmamäärät.

AIR-IN® KAMELEONTTI ALUMIINI-IKKUNAAN

 

Air-In® Kameleontti soveltuu asennettavaksi alumiiniprofiiliin tai puiteprofiiliin jälkiasennuksena olemassa olevaan ikkunaan tai ovirakenteeseen. Alumiiniprofiiliin huoneiston puolelle tehdään 400* 10mm tai 600*10mm reikä jonka päälle Kameleontti-venttiili ruuvataan kuvan mukaisesti.

Raitisilmaventtiili alumiini-ikkunassa. Kuva sisäpuoleltaIkkunaventtiilin asennus

Vastaavasti ulkopuolelle tehdään 400*10mm tai 600*10mm reikä ulkosäleikköä varten. Ulkosäleikkö ruuvataan reiän päälle vesitiiviisti, katso kuva alla. Alumiiniprofiiliin tulevat reiät voi myös tehdä jo etukäteen kun ikkunaa valmistetaan, joten tuote soveltuu yhtä hyvin saneeraukseen kuin uudistuotantoon.

Alumiini-ikkunan ulkopuoli ja ulkosäleikköKorvausilmaventtiili asennettuna alumiini-ikkunaan. Kuva ylhäältä

Air-In® Kameleontti säleverhokoneiston yhteyteen

Kameleontti-venttiili säleverhokoneistolla varustetussa alumiini-ikkunassa

Air-In® Kameleontti -venttiili soveltuu täydellisesti säleverhokoneiston yhteyteen, jolloin erillistä ulkosälettä ei tarvita, vaan venttiili ottaa ilman säleverhokoneiston läpi. Koska venttiili irtoaa ilman työkaluja kiinnitysjalasta suodattimen vaihtoa varten, sen käyttö on helppoa loppukuluttajalle (ks. video). Säleverhokoneistoon voidaan tehdä jo tehtaalla reikä, tai se voidaan tehdä jälkikäteen koneiston jo ollessa paikoillaan. Reikäkoot ovat 400*10mm tai 600*10mm.

Air-In® Kameleontti -venttiili täyttää kaikki Codigo Tecnicon asettamat vaatimukset ilmamäärän ja poikkipinta-alan suhteen ja ylittää ne. Venttiili on varustettu takaiskulla jota lisäksi voidaan säätää manuaalisesti portaattomasti. Lisäksi venttiili on varustettu erinomaisella sähköstaatisella suodattimella, jonka vaihto onnistuu ilman työkaluja nerokkaan irrotusmekanismin avulla, venttiili vain vedetään ulos kiinnitysjalastaan. Venttiili on patentoitu.

Air-In® -venttiilien asennus ja käyttö on helpompaa kuin yhdenkään toisen kilpailevan tuotteen. Lisäksi venttiilejä testataan reaaliajassa kahdessa Air-In®-laboratoriossa, mikä takaa tuotteiden korkean laadun. Tutustu laboratorioihin

Ilmamäärät säleverhokoneistoon ja alumiiniprofiili-ikkunaan
k-kerrointaulukko

Ilmamäärä = k-kerroin x √paine

Ilmanpaine Air-In 400 dB
k=2,68
Air-In 600 dB
k=3,24
5 Pa 6,5 l/s 7,8 l/s
10 Pa 8,5 l/s 10,4 l/s
15 Pa 10,2 l/s 12,5 l/s
20 Pa 12,1 l/s 14,3 l/s