air-in®
FI EN ES POR
Tuloilmaikkuna on ekologinen tapa parantaa ilmanlaatua

Ilmanlaadun parantumisen on huomannut jokainen asukas, jonka kanssa olen puhunut.
Ikkunatiivisteiden vaihto on talon energiatehokkuuden kannalta tärkeä asia sekin.
Asentajanne ovat olleet tehokkaita, ystävällisiä, ammattitaitoisia, kaikin puolin erinomaisia.
Olen mainostanut tuotettanne useammalle taholle ja jatkan sen tekemistä, koska tämä keksintö korvaa kalliin ja epämiellyttävän koneellisen ilmastoinnin ja uskon, että moni etsii juuri tällaista vaihtoehtoa.

- Joni Pyysalo, Turku

Parempi ilmanlaatu ekologisesti

Air Termico tuloilmaikkunaventtiili on ratkaisu energiatehokkaaseen raitisilman saantiin asunnoissa, jossa on painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen poistoilmanvaihto. Tuloilmaikkunassa kylmä korvausilma esilämmitetään ikkunan välissä luonnollisesti. Näin huoneeseen tuleva ilma on myös kylminä vuodenaikoina miellyttävää ja vedotonta. Tuloilma kulkee tehokkaiden siitepölysuodattimien läpi parantaen huoneilman laatua. Kesällä ilmaa ei esilämmitetä erikseen. 

Asiakaskokemukset puhuvat puolestaan

Asiakkaat ovat kiitelleet venttiilin toimivuutta ja huomattavaa ilmanlaadun parantumista. Kun makuuhuoneeseen saadaan raitista ilmaa läpi yön, on huomattavasti parempi nukkua. Taloyhtiöt ovat myös toimittaneet taulukoita, kuinka tuloilmaikkunaventtiilit ovat auttaneet säästämään lämmityskustannuksissa. Olemme saaneet positiivista palautetta taloyhtiöiden lisäksi myös esimerkiksi kouluympäristöstä. Konkreettisimmat vaikutukset ovat olleet terveydellisiä, esimerkiksi vähemmän sairastumisia. 

Vaihtoehto kalliille koneelliselle ilmanvaihdolle

Air Termico tuloilmaikkunaventtiili toimii täysin luonnon ehdoilla ilman monimutkaista tekniikkaa ja sen tutkitusti markkinoiden suurimmat ilmamäärät auttavat pitämään sisäilman laadun korkealla. Tuloilman esilämmitys on myös markkinoiden huippua, mikä auttaa pienentämään energiakustannuksia. Investointina tuloilmaikkunaventtiili on vain murto-osan verrattuna koneellisen ilmanvaihdon ratkaisuihin ja takaisinmaksuaika erittäin nopea, korkeintaan pari vuotta.

Lue lisää Air Termico tuloilmaikkunaventtiilistä.