air-in®
FI EN ES POR
Suodatinten vaihdolla puhdasta ilmaa

Nyt on aika vaihtaa suodattimet

Nyt on hyvä aika käydä läpi raitisilmaventtiilien suodattimet ja vaihtaa ne uusiin. Likaiset suodattimet paitsi huonontavat sisäilmaa vaikeuttaen raittiin ilman kulkua, ne heikentävät tuloilman lämpenemistä tuloilmaikkunassa. Suodatinten vaihdon yhteydessä on syytä puhdistaa venttiilit ja suodatinpalkit sekä tarkastaa niiden toiminta. 

Tehokkaat suodattimet pienellä virtausvastuksella 

Suodattimella on merkitystä. HAF (High Air Flow) suodattimet kannattaa valita aina kun mahdollista, sillä ne poistavat siitepölyn 95-99%:sti. Käytämme kaikissa tuloilmaikkunaventtiileissämme tehokkaita 3M HAF kennoallergiasuodattimia, joissa on suuren suodatustehon lisäksi erittäin pieni virtausvastus. Suodattimen teho perustuu sen uniikkiin mikrorakenteeseen sekä hiukkasia puoleensa vetävään sähköstaattiseen varaukseen. Lue lisää.

Suodattimien vaihtamista ei kannata pitkittää

Tiesitkö, että likainen suodatin voi heikentää tuloilman lämpenemistä useita asteita tuloilmaikkunassa? Likainen suodatin heikentää ilmankiertoa ikkunan välissä ja siten pienentää esilämpenemistä. Näin ollen uusien suodattimien takaisinmaksuaika on todella lyhyt.

Taloyhtiön kannattaa tilata suodattimet kerralla kaikkiin asuntoihin. Näin pidetään huolta koko talon ilmanvaihdosta ja puhtaan korvausilman saannista sekä säästetään hankintakustannuksissa. Pyydä tarjous.

Mistä uudet suodattimet?

Uudet suodattimet kaikkiin Air-In ja Air Termico raitisilmaventtiileihin saa tilattua suoraan tehtaaltamme. Suodattimet saatavilla myös kaikkiin vanhempiin malleihin. Voit ottaa etukäteen selville suodattimen mitat sekä tarvittaessa kuvan suodattimesta/venttiilistä palvelun nopeuttamiseksi. Yleisimmät venttiili/suodatinpalkki yhdistelmät.

Taloyhtiöt voivat myös pyytää tarjouksen suodatinten vaihdosta, jossa suodatinten vaihdon lisäksi käydään läpi venttiilien kunto. Kysy lisää ja pyydä tarjous asiakaspalvelu@dir-air.fi.

Kuinka vaihdan suodattimet?

Kaikkien Dir-Air Oy:n valmistamien korvausilmaventtiilien suodatinten vaihto on yksinkertaista ja helppoa. Tuloilmaikkunaventtiileissä suodatinpalkki sijaitsee yleensä ikkunan välitilassa ja se on magneeteilla kiinni karmissa/puitteessa.